El curiós al·legat d'Olga Moreno: Gràcies als alts càrrecs

Olga Moreno s'enfronta a una nominació decisiva, per la qual cosa sorprén que s'haja volgut referir als alts càrrecs de l'organització del programa

Olga Moreno plena de fang en Supervivientes
Olga Moreno | Telecinco


Olga Moreno es troba en la corda fluixa en trobar-se nominada. La dona d'Antonio David Flores no havia de veure's les cares amb l'expulsió des de la primera setmana del 'reality' i ara la seua continuïtat es troba en mans de l'audiència. Un contratemps que arriba just en la recta final del concurs i contra dos rivals molt forts: Tom Brusse i Alejandro Albalá.

Una situació que ha posat especialment nerviosa a l'andalusa quan ha hagut de pronunciar el seu al·legat per a demanar a l'audiència el vot a favor seu.


El moment dels al·legats és una cosa quasi rutinària tant per al francés com per a l'exmarit d'Isa Pantoja, els qui s'han salvat en molt poques ocasions d'estar en primera línia de batalla. No obstant això, el de l'empresària és un cas molt diferent.


I és que, fins hui Moreno només havia estat nominada en una ocasió i va anar durant la primera nominació del concurs, bandejant a Lola Mencía.


"Em fa vergonya perquè no sé parlar davant la cambra perquè soc molt tallada i em dona fins a pànic", confessava l'andalusa visiblement cohibida per tot el que estava succeint. No obstant això, traient forces de flaquesa, continuava el seu discurs amb convicció.

"Vull donar les gràcies a tota l'audiència perquè estic feliç i tinc molta força he tornat a la meua infantesa. He entrat una mica malament i era una cosa que em feia molta falta", es declarava davant l'audiència a la vora de les llàgrimes i fent al·lusió indirectament a la complicada situació que viu la seua família després de l'emissió de la controvèrsia docu sèrie, 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'. Al mateix temps que demanava una última espenta per a arribar a complir el seu somni d'arribar a la meta. "Només demane arribar almenys als finalistes".


Però les seues paraules de defensa no han acabat ací, ja que després d'acabar de dirigir-se a l'audiència, Olga ha volgut llançar un missatge d'agraïment molt especial. "Gràcies als alts càrrecs. Ells ja saben perquè". Unes paraules ambigües i que posen de nou a l'empresària en el punt de mira, ja que no sé pot saber si es deu a un simple agraïment per permetre la visita de la seua germana Rosita o per altres assumptes personals.


Podria tractar-se d'un agraïment més a l'equip que conforma el concurs gravat a Hondures, però l'esment específic dels alts càrrecs van alçar polseguera en un concurs en el qual no pocs havien assenyalat el favoritisme amb ella o amb Rocío Flores des del principi, encara que també va haver-hi els qui van fer una lectura més innocent de la frase, defensant que Moreno agraïa el suport de l'organització per a sumar-se al concurs.

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari