Com poden ser tan falsos!: la reacció de Dakota en veure el documental de Rocío Carrasco

La nova habitant de la casa de ‘Solos’, pateix i s'emociona amb el testimoniatge de la filla de Rocío Jurado
Dakota s'emociona veient el documental de Rocío Carrasco | Telecinco/Mediaset

Dakota es va donar a conéixer per la seua participació en el programa ‘Hermano Mayor’, i ser molt conflictiva, després va participar en ‘Supervivientes’, on també va generar molta polèmica i ara ha entrat e viure a la casa de ‘Solos’.

Dakota i Dani Santos van veure anit en ‘Solos’ l'últim capítol del documental de Rocío Carrasco, ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’. Els dos inquilins del piset ho van viure intensament, però va ser l'ex de ‘Supervivientes’ la que més va patir. La vam veure indignar-se, plorar i aplaudir.

Va haver-hi diversos moments del programa en els quals a Dakota se li van saltar les llàgrimes. Un d'ells va ser quan Rocío Carrasco va intervindre en directe per a donar les gràcies a tot l'equip i per a dir que mai ha estat sola, però que ara ho està menys perquè sent el suport de tots els que l'han escoltada. En eixe moment Dakota va començar a plorar, molt emocionada per les paraules de la filla de Rocío Jurado, que també estava contenint les llàgrimes.


Dakota, indignada amb Rocío Flores

 

Si va haver-hi una part que va indignar a Dakota va ser quan Rocío Carrasco va reaccionar als emotius missatges que la seua filla li havia manat des de ‘Supervivientes’. Rocío Flores va felicitar l'aniversari a la seua mare entre llàgrimes i va assegurar voler un acostament amb ella. Però Rocío Carrasco va reaccionar amb fredor, afirmant que en totes aqueixes paraules i en eixos plors no hi havia “gens de veritat”. Per part seua, Dakota li va cridar a la tele: “Però com poden ser tan falsos!”, en referència a Rocío Flores i al seu pare, Antonio David.


Dani Santos també es va posar del costat de Rocío Carrasco. L'ex de ‘Gran Hermano’ va exclamar en veure el seu testimoniatge que es creia totalment a la filla de Rocío Jurado.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Es va quedar en el dia de la pallissa': seguisc sense entendre la distància" "Els fans de El Hormiguero omplin d'afalacs a Felipe González"