‘Los hombres de Paco', tornen amb una gran expectació

La mítica sèrie d'Antena 3 torna, després d'una dècada des del seu últim episodi, mantenint la seua essència i personatges

‘Los hombres de Paco’ tornen esta nit, una sèrie que va marcar una època i que es va emportar amb si un gran nombre de seguidors lleials, que estaven desitjant una vegada a la setmana que arribara el dia per a veure-la.

Si tirem la vista arrere, recordem a l'equip encapçalat per Paco Tous, policies amb molt de carisma, humanitat i malaptesa, una mica de mala sort per a embullar les coses i molta bona sort perquè al final, almenys la majoria de les vegades, les coses els isquen bé.


Així són 'Los hombres de Paco', la sèrie d'Antena 3 que torna esta nit (22.45 h) una dècada després que s'emetera el seu últim episodi, i ho fa amb el seu estil característic i els seus personatges principals quasi intactes.


Els actors Paco Tous, Pepón Nieto, Carlos Santos, Neus Sanz, Amparo Larrañaga, Amaia Sagasti i  Juan Grandinetti protagonitzen este nou lliurament de la ficció que comptarà a més amb la participació d'Adriana Ozores, Hugo Silva, Michelle Jenner, Juan Diego, Mario Casas i Fede Parany, entre altres.
Arriben tres nous personatges: Dolores, la nova cap del nou treball de Paco i la seua gent, Ika, la neboda de Paco i policia novençana, i Rober, un altre jove i prometedor agent.


'Los hombres de Paco' va emetre en el seu moment 117 capítols en nou temporades i ara espera sumar uns quants més, amb noves trames, com la d'esta nit, en la qual Paco i Mariano tornen enfrontant-se a un altre dels seus casos surrealistes, plens de girs absurds i malentesos, en este cas, plantant cara ells solets al tràfic il·legal d'armes radioactives... mentre breguen també amb la seua vida personal, clar.
 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"'Dis-me que estàs bé': El contratemps que pateix Jordi González" "Gema López planta cara a Paz Padilla: «Com tornis a cridar-me me'n vaig cap a casa»"