La infidelitat a una famosa: Va arribar plorant, destrossada

Tamara Falcó hi havia trencat la seua relació fa dies, però estaria intentant guardar les aparences pel seu entorn

El programa de Telecinco ‘Viva la vida’ va donar l'exclusiva que Íñigo Onieva, el fins ara nuvi de Tamara Falcó, hauria sigut deslleial a la seua xica davant de diversos testimonis. Una de les persones que va veure amb els seus propis ulls a Íñigo “passant-s'ho molt bé” amb una xica és Fani Carbajo, qui no va dubtar entrar en directe per a explicar-ho.

Fani va donar dades sobre la misteriosa dona amb la qual Íñigo s'hauria besat i també va donar a entendre que el dissenyador de cotxes va intentar tindre també alguna cosa amb ella: “Se'm va acostar i em va agarrar per la cintura, jo li vaig llevar”.


No obstant això, mentre ‘Visca la vida’ donava esta informació el mateix Íñigo Onieva intentava fer callar rumors penjant en les seues xarxes socials una fotografia al costat de Tamara Falcó en companyia d'uns amics en unes noces. José Antonio Avilés assegura que la mateixa Tamara s'ha posat en contacte amb diversos periodistes per a desmentir que entre ella i el seu xic existisca una crisi.

En el programa de Telecinco, José Antonio Avilés dijous passat Tamara ja no estava amb Íñigo: “Tamara va arribar a l'hotel on tenia una sessió de fotos destrossada, plorant i assegurant que ja no estaven junts perquè a ell li agraden totes”. Segons el col·laborador de ‘Viva la vida’, el dijous passat la relació entre ells ja estava trencada i el que han fet des de llavors ha sigut guardar les aparences per l'entorn en el qual es mouen.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Torna la mítica sèrie Friends" "Isabel Pantoja rep tractes de favor a 'Top Star'"