Mónica Benavent, periodista de GolTV, s'endu una 'pilotà' en directe des del Mestalla

Va passar ahir de nit, en el calfament previ al partit entre el València i l'Arsenal. La periodista, en twitter, s'ho va prendre amb humor
Mónica Benavent després del colp de pilota que va rebre ahir | Twitter

 

Mónica Benavent, periodista de GolTV, es va endur una 'pilotà' ahir dijous de nit mentres retransmetia com calfaven en directe des del Mestalla. Els fets van passar cap a les 21.00, en el partit entre el València i l'Arsenal de l'Europa League. La 'pilotà', que li va pegar al cap per darrere, va ser molt espectacular i, ràpidament, les xarxes es van omplir amb comentaris i vídeos:

 

 

Tal com es pot vore, el colp va ser tan fort i inesperat, que la reportera va caure cap avant. A partir d'eixe moment, la cadena va continuar la transmissió de la jornada deportiva des de l'estudi. El partit va acabar malament per al VCF, que va perdre 2-4 contra l'Arsenal i va ser eliminat, per tant, de la competició europea.

 

La periodista s'ho pren amb humor en twitter

Després del colp fort, Benavent va publicar en el seu twitter un missatge que tranquil·litzava a l'audiència i, alhora, li traïa importància a l'assumpte. Amb humor, la periodista va afirmar: «Encara estic viva! Vos escriu la primera en comprovar que el VCF estava afinant la punteria per a l'Arsenal. Si ja pintava èpic [el partit], per a mi, comença a ser-ho. Res que no puga curar un Ibuprofeno». I és que, demostrant que les seues paraules són de veres, la reportera va referenciar el hashtag «El metge ja li havia dit a ma mare que tinc bon cap».

 

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!