Raquel Mosquera rejovenix amb un nou canvi de 'look'

La viuda de Pedro Carrasco s'ha tallat el monyo curt i ha causat sensació en les xarxes
Raquel Mosquera a 'Sábado Deluxe' | TELECINCO

 

La perruquera Raquel Mosquera ha donat la benvinguda a l’estiu amb un canvi d’imatge radical que ha sigut molt aplaudit en les xarxes. Alliberada de la cabellera llarga que tant la caracteritzava, ha decidit apostar per un ‘look’ més fresc que la rejovenix; d'esta manera, la viuda de Pedro Carrasco decidia compartir una imatge en les xarxes amb el seu canvi de ‘look’ i amb la frase: «El meu nou canvi d’imatge».

 

Raquel Mosquera decidia compartir d'esta manera amb els seus seguidors una fotografia en què, a més, no es mostrava tan maquillada del normal i amb un conjunt de roba d’estampat ‘Animal Print’, que l'afavoria. Este nou estil li queda molt bé a Raquel i, en opinió dels seus seguidors, li ha llevat prou anys de damunt, conferint-li un aspecte més juvenil i modern: «Molt més guapa»; «Estàs molt més guapa i jove amb el monyo curt», opinaven alguns.

La viuda de Pedro Carrasco va tornar a estar d’actualitat en la televisió per la seua participació en la passada edició de ‘Supervivientes’, a on va concursar i va realitzar un bon paper, aguantant prou de temps fins que l'audiència la va expulsar. Allí va forjar una forta amistat amb Sofía Suescun, que hui dia encara continua, i amb qui coincidix en alguns debats de l’edició d'enguany del 'reality' o, fins i tot, darrere les càmeres, com mostrava recentment la mateixa Raquel en el seu Instagram.

 

 

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Les paraules de Punset sobre la seua mort que tornen a eixir a la llum" "La sorprenent confessió sexual de Jorge Javier Vázquez"