EN DIRECTE

📸⛈ FOTOS I VÍDEOS TEMPORAL CV: Seguix les últimes hores de la borrasca 'Glòria' minut a minut

URGENT

⚫ ⛈ 4a víctima mortal pel temporal, en Alcoi

Risto Mejide anuncia que es presentarà a les eleccions si es convoquen de nou

El presentador ha carregat durament contra els polítics per la seua incapacitat d'arribar a acords
Risto Mejide, indignat amb els polítics | CUATRO

 

Risto Mejide ha carregat durament contra els polítics en el seu programa ‘Todo es mentira’, en el qual va qualificar de «paripé» tot el que està passant amb la política, recentment, amb uns dirigents polítics que es troben incapaços d’arribar a acords per a poder governar el país.

 

En el seu monòleg d’obertura del programa, Mejide ha assegurat que «haurien de multar als partits quan estan en una campanya electoral encoberta i no ho volen dir». Amb la indignació que caracteritza el presentador quan parla de certs temes, també ha avisat que si al final es torna a anar a eleccions «este programa es presentarà. Tal com sona».

 

Entrevistarà a un polític català pres

Aprofitant l'ocasió, també ha parlat del procés, revelant que «un dels polítics presos ha sol·licitat una entrevista amb el programa en la presó. Jo no sóc independentista i, com a català que vol quedar-se en Espanya, vaig sentir vergonya el dia d’aquella declaració d’independència de 8 segons», va assegurar, per a continuar explicant quina decisió ha pres sobre l’entrevista.

 

«Potser este ‘vis a vis’ siga un intent d’atraure el focus a la banda que alguns els interessa, però crec que acceptaré la invitació perquè és una conversació que val la pena tindre i perquè la complexitat de la situació catalana mereix un tractament més lliure, crític i equànime del que està rebent per part d’alguns mitjans».

 

Risto Mejide en el seu programa de 'Todo es Mentira' | Cuatro

 

Fet i fet, i deixant clara la seua postura, ha anunciat que concedirà l’entrevista, a la vegada que s’ha pronunciat a favor de les sancions que comporta saltar-se la llei, però que sentia vergonya pels dos anys de presó preventiva dels polítics presos catalans: «No fa falta ser independentista per a que això et faça vergonya», ha opinat.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!