Ultimàtum de Telecinco a Jorge Javier: o ho canvia o perd 'Sálvame'

Paolo Vasile s'ha reunit amb el presentador per a exigir-li les modificacions que vol
Paolo Vasile s'ha reunit amb el presentador per a exigir-li les modificacions que vol | València Diari

Jorge Javier Vázquez porta setmanes 'desaparegut' de Telecinco. I això es deu al fet de què ha estat disfrutant d'unes merescudes vacacions d'estiu, com ha mostrat en Instagram. No obstant això, este dimarts tornava al capdavant de 'Sálvame'. I ho feia posant en pràctica les noves condicions que li ha sol·licitat la cadena.


Segons ha revelat 'Minuto NQN', Paolo Vasile, delegat conseller de Mediaset, ha demanat al presentador alguns canvis importants.


La remodelació del programa

El fet de què hagen baixat les seues audiències i que el format parega estar desgastat ha desembocat en el fet de què Telecinco haja decidit actuar. Pel que pareix, Vasile s'ha reunit amb Jorge Javier Vázquez per a demanar-li que introduïsca modificacions en 'Sálvame'.


Segons el mitjà citat, li haurien demanat, en concret, dos coses. D'una banda, que desapareguen les baralles freqüents entre els col·laboradors. I d'altra banda, que els tertulians no es convertisquen en les estrelles del programa, sinó que ho siguen les notícies.


Estos canvis hauran de produir-se des d'ara fins a final d'any. Este és el termini que la cadena ha donat a Jorge Javier Vázquez per a que els faça efectius.


És més, pel que pareix, si no ho conseguix, la cadena podria decidir canviar-lo de programa i posar en el seu lloc un altre presentador. I, segons es rumoreja, ja tindrien algú pensat per a posar al capdavant de 'Sálvame', tot i que no se sap si es tracta d'una cara nova o si és alguna de les persones que el solen substituir: Carlota Corredera, Paz Padilla, Nuria Marín o Kiko Hernández.


D'esta manera, tornarà ara de vacacions amb un repte important: donar-li una 'volta de rosca' a l'espai al capdavant del que porta alguns anys, un espai que, a demés, podria quedar-se sense un dels seus pilars: Belén Esteban. I és que cal no oblidar que a ella també se li ha presentat un ultimàtum: o parla novament dels Janeiro, cosa que va prometre a la seua filla que no faria, o pot quedar-se sense feina. Ara per ara, encara no ha decidit res. Comença la temporada i amb ella, pareix que canvis interessants.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Dur fracàs de Fani i Christofer: acaben de perdre un gran projecte" "Belén Esteban explota davant les burles pel seu canvi físic en 'Sálvame'"