Víctor Sandoval mostra els resultats del seu empelt capil·lar

El col·laborador de 'Sálvame' s'ha mostrat orgullós de l'evolució del trasplantament capil·lar que es va fer fa 2 mesos per a el·liminar la seua coroneta
Víctor Sandoval està molt feliç després de realitzar-se un trasplantament capil·lar | INSTAGRAM

 

Víctor Sandoval es troba en el seu millor moment. Arrere ha quedat la seua etapa més convulsa, plena de moments dramàtics i polèmiques en què el periodista estava exaltat i sempre acabava immers en totes les trifulgues. Ara es troba en ple canvi físic ja que, en els últims mesos, ha passat pel quiròfan unes quantes voltes amb l’objectiu de millorar la seua imatge. 

Concretament, la intervenció de la que se sent més orgullós i que ha mostrat recentment en les xarxes socials ha sigut un trasplantament capil·lar que es va fer ara fa dos mesos i del que ja es comencen a apreciar els resultats. El col·laborador es va sotmetre a un empelt capil·lar que va durar 12 hores i en el que se li van implantar 3.540 unitats fol·liculars a la zona de la coroneta; ara, orgullós, mostra el resultat a través de les xarxes socials:

EN la publicació, Sandoval aprofitava per a agrair l’atenció mèdica rebuda i, realment emocionat, mostra en una fotografia l’èxit de la seua regeneració capil·lar, ensenyant la seua evolució i com, a poc a poc, li van creixent el monyo que li han implantat.

Un agraïment especial el va tindre amb la seua amiga i també col·laborador, a Marta López, qui li va regalar la intervenció ajudant-lo d’esta manera a fer desaparéixer la seua calba. És evident que la vida somriu a Víctor Sandoval, que s’està cuidant millor que mai i que, a més a més, està deixant arrere problemes econòmics amb Hisenda, amb qui ja ha saldat el deute que tenia; tal com afirma el col·laborador, manté l’esperança que «la vida em seguisca somrient perquè jo mai deixaré de fer-ho».

També et pot interessar...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La cantant icònica de la TV infantil en la ruïna" "Paula Echevarría torna a la TV amb una nova sèrie per a Telecinco"