Vídeo: Un pardal es cola en el plató d'Informatius Telecinco

L'anècdota ha quedat gravada per les càmeres de Telecinco i posteriorment ha sigut compartida en Instagram
Els presentadors asseguren que mai els havia passat una situació pareguda en directe | Telecinco

Els presentadors d’informatius de Telecinco van viure ahir un moment surrealista mentres presentaven el telediari del migdia que no es va arribar a vore en directe però que va quedar gravat per les càmeres. El moment s'ha pogut vore a través de l’Instagram dels dos presentadors, que asseguraven que mai abans els havia passat esta anècdota: els havia entrat un pardal dins del plató que anava voletejant cap ací i cap allà.

 

El pardal es cola en el plató durant la capçalera dels informatius

Els programes en directe és el que comporten, que en qualsevol moment et pot passar un imprevist o qualsevol fet no calculat que et desmunte la paradeta. En este cas, la situació no s’ha arribat a vore en directe, ja que tot això passava mentres s’emetia la capçalera dels informatius i, després, José Ribagorda i Ángeles Blanco han pogut continuar amb els informatius sense cap entrebanc. 

El divertit i curiós moment l’han mostrat els dos presentadors en Instagram, a on es veu un expectant José Ribagorda gravant amb el mòbil la situació i una Ángeles Blanco nerviosa i desencaixada de riure per la situació increïble que estaven vivint, amb el pardalet volant per tot el plató. La presentadora també ha volgut compartir una fotografia del pardal de prop, assegurant que encara que ho pareixia per les imàtgens, no li tenia por.

 

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Vídeo: L'atac de riure en directe d'Emma García en 'Viva la vida'" "'Supervivientes 2020', a punt de firmar el contracte amb la seua participant estrella"