La tendència que s’ha fet viral: Bigot femení


Rebre les notícies de València Diari

Un dels temes de fa anys que està damunt taula i que crea molt de debat sens dubte és el borrissol femení com per exemple el bigot en la dona. Hui en dia lluir d’allò més bé en les xarxes socials és primordial, fins i tot es recurreix als filtres, altra cosa que crea molt de debat. No obstant això, existeixen influencers que utilitzen el seu altaveu per a promoure i reivindicar cossos naturals o, en este cas, el borrissol facial. El temut bigoti de moltes s’ha fet viral de mà d’una influencer que ho ha fet tendència.

<

>

‘Bodi Positive’

Normalitzar i validar diferents cossos és una tasca, coneguda com el moviment ‘Bodi Positive’ que cada vegada acull més adeptes en les xarxes. La idea és mostrar que tots els cossos són vàlids en una època en la qual tot això de més sobra i tot això de menys falta.

Joanna Kenny mostra les seues imperfeccions

És el cas de Joanna Kenny, una influencer que mostra sense embuts les seues imperfeccions i el seu borrissol facial per a normalitzar estos atributs. La jove mostra fotografies amb bigoti que es fan viral per a intentar conscienciar a la població femenina de la naturalitat d’això. Així, i cansada d’uns certs estereotips, ha creat una tendència de bellesa tenyint el seu borrissol facial de colors per a ressaltar-lo.

<

>

<

>

<

>

<

>

<

>

<

>

 

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies