El drama s'apodera de les xarxes per un producte que ha retirat Mercadona

Un dels productes més demandats en Mercadona han sigut les pizzes d'Hacendado que es fabriquen al costat de Casa Tarradellas

La pizza Margarita de la gamma de productes d'Hacendado ja no es troba disponible en els seus establiments. Esta pizza s'uneix a altres dos més que la cadena ja havia suprimit estes setmanes. Però no tot són males notícies, Casa Tarradellas ofereix als seus clients esta pizza perquè puguen gaudir-la.


Per a molts pot ser que la pizza Margarita siga simple o dessaborida pels seus ingredients: tomaca, mozzarella, alfàbega, oli i sal però per a uns altres és la clàssica, la primera que es van menjar en la seua vida i van conéixer la gastronomia italiana, la que es pot trobar en qualsevol restaurant italià. No obstant això, en el cas de Mercadona ja no serà així.


Van ser els mateixos seguidors de la cadena de supermercats els qui han alertat en les xarxes socials de l'absència d'este article en els seus establiments. "Sentim comunicar-te que ja no disposem d'este producte", responia Mercadona a través del seu perfil de Twitter a una usuària.Després de la confirmació de Mercadona, els usuaris en Twitter han reaccionat de manera dramàtica sobre esta situació. "Tants moments junts, a. c. s. margarida, no era de les millors pizzes del Mercadona, però per a matar la gana ràpid no estava mal", ha lamentat un consumidor d'este producte.

Col·laboració amb Casa Tarradella

 

No obstant això, la cadena valenciana de l'empresari Juan Roig, només ha retirat esta pizza de la seua gamma clàssica, ja que en els seus establiments està disponible la versió de la pizza margarida que elabora al costat de Casa Tarradellas amb massa mare de llarga fermentació. Un producte d'una nova línia, amb major qualitat, que val 3,3 euros la unitat.


Esta supressió s'uneix a les ja anunciades durant passades setmanes d'altres dos pizzes. Una d'elles, també en col·laboració amb l'empresa d'alimentació catalana, és la pizza de pollastre 'frango' que ja es troba com la Margarida només en la nova gamma de massa mare. A més, la pizza Llauradora d'Hacendado també ha desaparegut tancant este adeu a tres dels productes més demandats pels clients.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Discriminació per talla: el vídeo viral d'una treballadora d'una empresa d'hostesses" "El nou joc que s'ha fet viral"