La polèmica de la presentadora Carolina Ferre per publicar una foto del rei en Twitter

El discurs del rei Felip VI ha fet parlar
Ha publicat una imatge de Felip VI al revés | Arxiu

El moment més esperat de la Nit de Nadal en algunes cases espanyoles Ã©s el moment del discurs del rei Felip VI. I més en un any marcat per les polèmiques relacionades amb son pare, el rei emèrit.

Una volta acaba este discurs, les xarxes socials es plenen de comentaris. I este any, el més popular i polèmic ha sigut el de la presentadora valenciana Carolina Ferre, que ha publicat una imatge de Felip VI al revés. 

A partir d'este moment, la polèmica estava servida, conseguint este tuit més de 20.000 'm'agrada' i més de 1.500 comentaris. Unes hores després, la presentadora va tirar més llenya en el foc amb el següent tuit: «Me he equivocado, lo siento mucho, no lo volveré a hacer ( amb veu de rei emèrit)».

I per a acabar amb la polèmica, ha ficat una publicació fent una crida a la llibertat d'expressió i a la possibilitat de què puguen existir diferents opinions vàlides. 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'actor valencià Ferran Gadea, ingressat per coronavirus" "Confusió d'un policia d'Alginet durant el comunicat de les restriccions de Nadal"