Polèmica en les xarxes per una ‘paella’ que du de tot menys arròs

Alberto Chicote ha qualificat el plat de «coses amb arròs»
Cuiners de la polèmica 'paella' | Twitter

Si hi ha una cosa que molesta als valencians és que li diguen ‘paella’ a qualsevol arròs. Un fet que es va poder comprovar amb la famosa ‘paella’ del xef britànic Jamie Oliver, qui es va atrevir a cuinar-la amb xoriço. Fa uns mesos, Wikipaella va voler «fer les paus» amb ell i convidar-li a cuinar una paella valenciana clàssica en lloc del seu controvertit plat.

Ara, pareix que les crítiques són molt pitjors, ja que, en el restaurant del ‘Country Club’ de Bogotà (Colòmbia), s'han atrevit amb una ‘paella’, que pareix que du de tot menys arròs. A demés, el tuit en el que han compartit este plat no ha tardat en fer-se viral, i fins i tot Alberto Chicote ha donat la seua opinió.

«Coses amb arròs»

«Vinga! Abans la paella de per ahí era arròs amb coses, ara ja són coses amb arròs», ha dit el xef espanyol. A demés, Chicote ha intentat buscar en la imatge tots els ingredients d'este plat al que han anomenat paella: pollastre, calamars, clòtxines, gambes, llagostins, olives negres, olives verdes, espàrrecs, arròs, salsitxa, xoriço, llima, pimentó roig, tomaques cherrys «i algunes altres coses que no sé identificar», ha afegit.

I és que fins i tot alguns tuitaires s'han atrevit a afirmar que realment esta ‘paella’ no du arròs, l'ingredient que no pot faltar en este plat. A pesar de tot, Chicote ha afegit que ha trobat «el que pareix ser arròs».

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Vídeo: El turista britànic escala un altre edifici, de 192 metres d'altura, en Benidorm" "Vídeo: Un turista escala un edifici d'11 altures en Benidorm"