Compromís demana públicament el vot per a Samantha, la valenciana d'‘OT 2020’

La valenciana va rebre el suport de les xarxes per la seua «injusta» nominació
Compromís ha demanat públicament el vot per a Samantha | TVE

Samantha, la concursant valenciana del talent musical més popular de la televisió, ‘Operación Triunfo’, torna a estar en boca de tots en les xarxes socials.

La valenciana ha sigut protagonista del primer ‘shippeo’ de l'edició, en afirmar públicament que li agrada Flavio. Fa menys d'una setmana, tornava a guanyar protagonisme, ja que les xarxes li donaven tot el seu suport per la seua «injusta» nominació. Ara, la polèmica és ben diferent.

I és que Compromís ha demanat públicament, a través de Twitter, el vot per a la concursant de Beniarrés, en el Comtat (Alacant). Inclús ha deixat clar que, qui s'encarregue de portar les xarxes socials del partit, l'ha votat com a ‘favorita’, ja que ha adjuntat una captura de pantalla en el tuit.

Alguns tuitaires han mostrat la seua desaprovació, afirmant que no els pareix correcte que «sense el seu permís se li done siport des d'una plataforma política»

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Nou fitxatge: De 'La isla de las tentaciones' a 'Supervivientes'" "El secret que Pablo Motos guarda des de fa 13 anys en 'El Hormiguero'"