El vídeo d’un xic intentant parar la boda de la seua exparella es fa viral

El xic, fins i tot, li furta un bes
Un xic intenta parar el casament de la seua exparella | YouTube

 

Un xic ha intentat parar la boda de la seua exparella. Els fets han tingut lloc en Medellín, Colòmbia, a finals de setembre, quan una xica anava en un cotxe blanc i descapotable camí de l'Església i un motorista es va interposar davant del vehicle, fent-lo parar.

Li furta un bes a la seua ex

En un video compartit en YouTube per 'El Ámbito' i que s’ha fet viral a les xarxes socials, es pot vore com el jove suplica a la xica que no es case, insistint-li molt i, fins i tot, aprofita un descuit d’ella per furtar-li un bes. A pesar d'això, ella l’espenta i és en eixe moment que ell comença a reprotxar-li a crits: «¿Quin altar? ¿Quin anell? ¿És una broma? ¡Ni volies casar-te!».

El xic va intentar furtar-li un bes a la seua exparella | YouTube

La jove, davant de la situació, reacciona col·locant-se bé la falda del vestit de nóvia, preparada per a continuar el seu camí cap a l’altar i, finalment, el xic se'n va, rendit. Els protagonistes de l'escena de pel·lícula van estar rodejats de curiosos que cridaven que plantara al nóvio i no es casara.

La xica el va espentar i ell va començar a cridar enfadat | YouTube

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un ratolí revoluciona la Casa Blanca en passejar-se per una sala de premsa" "El dineral que han pagat per uns refrescos que s'ha fet famós en internet"