El festival OWN Valencia acollirà el primer torneig de videojocs dins de cotxes Tesla

VALÈNCIA, 25 (EUROPA PRESS)

Cotxe contra cotxe. Així serà l’espectacular torneig dins de vehicles Tesla que se celebrarà al festival OWN València a través d’un campionat amb el joc ‘Battle of Polytopia’.

Buscant la innovació, l’avantguarda i la creació de noves formes d’entendre el ‘gaming’ i els ‘esports’, aquest torneig vol ser un abans i un després en el sector dels videojocs. Tindrà lloc durant el festival que se celebra del 5 al 7 de juliol a Fira València.

En concret, els competidors entraran en el seient del conductor, es cordaran els cinturons i es mesuraran cara a cara en una competició que promet ser intensa, divertida i a tota velocitat.

S’aprofitarà la tecnologia que ofereix Tesla, col·laborador del torneig, per a realitzar dues competicions i conèixer als dos guanyadors que es mesuraran en la gran final casteada per Revol Aimar i BaleGG el diumenge.

Amb milions de jugadors a tot el món, ‘Battle of Polytopia’ arriba al juliol al festival OWN per a revolucionar al públic amb la seua estratègia per torns. A més, amb ‘Charge & Conquer’ hi ha “una nova forma de jugar amb civilitzacions, dominar el mapa descobrint terres i lluitant contra tribus enemigues amb una estètica elegant, colorida i poligonal”.

Dins d’OWN, ‘Battle of Polytopia’ adquirirà una dimensió diferencial doncs, a més d’aquesta acció, hi haurà un espai exclusiu perquè els visitants puguen conèixer més a fons i gaudir totes les virtuts de “un dels jocs més revolucionaris del moment”, així com dels vehicles que s’utilitzaran en la competició.

“Serà una experiència molt divertida veure com dos vehicles reals s’enfronten per primera vegada en la història per a competir en un torneig de ‘esports'”, augura el director del festival, Javier Carrión.

ÚLTIMES NOTÍCIES