L’Ajuntament adjudica la segona fase de l’asfaltat del polígon Las Atalayas per 450.000 euros

ALACANT, 25 (EUROPA PRESS)

La junta de govern local de l’Ajuntament d’Alacant ha aprovat l’adjudicació del contracte per a l’execució de les obres del projecte ‘Reforç de ferm de calçada Polígon Industrial Las Atalayas. Fase II’ a l’empresa CHM Obres i Infraestructures per un import que ascendix a 448.504 euros.

Al contracte de la segona fase de l’asfaltat del polígon de Las Atalayas es van presentar un total de 19 empreses, de les quals nou van presentar ofertes “amb baixa desproporcionada”. CHM Obres i Infraestructures va presentar l’oferta millor valorada pels tècnics i ha resultat l’adjudicatària, segons ha indicat el consistori en un comunicat.

Alacant prosseguix amb els treballs de modernització de l’àrea empresarial de les Talaies amb la renovació de l’asfaltat de les avingudes Lliura i Euro, després de finalitzar el condicionament de l’avinguda principal d’accés de l’àrea empresarial, l’avinguda de l’Antiga Pesseta i de l’execució de la no rotonda tàctica, una de les primeres d’Espanya d’aquest gènere.

El projecte forma part del programa de modernització de les àrees industrials d’Alacant, que impulsa l’Agència de Desenvolupament Local, dirigida per la regidor Mari Carmen d’Espanya, i que executa la Regidoria de Serveis i Manteniment, que gestiona l’edil Cristina García.

En esta actuació es procedirà a renovar l’asfalt, adequar els guals i registres dels serveis instal·lats en la calçada, i renovar la senyalització horitzontal d’aquests dos viaris principals, que pateixen desperfectes conseqüència del pas del temps, del volum de tràfic pesant que suporten i dels efectes del canvi de les temperatures que han provocat esquerdes en el ferm i l’envelliment dels materials.

D’altra banda, la junta de govern local ha tret a licitació la millora de l’eficiència energètica de l’enllumenat públic del polígon industrial d’Aguamarga, inclòs en les ajudes atorgades per l’Ivace, per valor de 402.504 euros.

ÚLTIMES NOTÍCIES