PSPV desplega una bandera LGTBI de 60 metres a la balconada del seu grup per a visibilitzar la setmana de l’Orgull

VALÈNCIA, 25 (EUROPA PRESS)

El PSPV-PSOE a l’Ajuntament de València ha desplegat una bandera LGTBI de 60 metres de longitud sobre la balconada del seu grup municipal, situat enfront de l’edifici principal del consistori, amb la finalitat de visibilitzar la setmana de l’Orgull.

Els socialistes han defensat la iniciativa “enfront de la invisibilització dels drets LGTBI” de l’equip de govern local que formen PP i Vox i presidix María José Catalá (PP).

L’edil del PSPV-PSOE Nuria Llopis ha assegurat, en un comunicat, que “la bandera arcoiris romandrà penjada de les balconades del grup municipal socialista tota la setmana, amb motiu de la setmana de l’Orgull”.

“El govern de Catalá està deixant clar no solament que desdenya i boicoteja al col·lectiu LGTBI sinó que invisibiliza a les entitats que porten dècades lluitat” en este àmbit, ha manifestat Llopis.

La regidora socialista ha afegit que l’actual executiu municipal “ha deixat clar que vol apropiar-se del dia de l’Orgull” i ha censurat que haja decidit no penjar esta bandera en la balconada del consistori.

El PSPV-PSOE ha ressaltat que la seua bandera “és visible des de la plaça de l’Ajuntament” i ha apuntat que així Catalá “no va a poder invisibiltizar les reivindicacions LGTBI en una setmana tan important per a defensar els drets”.

ÚLTIMES NOTÍCIES