Empleats de neteja viària i recollida d’Acciona Torrevella es concentraran per a exigir complir el conveni

ALACANT, 26 (EUROPA PRESS)

Les seccions sindicals de CCOO, UGT i CSIF i el Comitè d’empresa d’Acciona Torrevella –adjudicatària del servici de neteja viària i recollida de residus sòlids urbans (RRSU)– han convocat una concentració el dilluns per a reclamar el compliment del conveni.

La concentració tindrà lloc el dilluns 29 de juliol, a les 17.00 hores a la Plaça de l’Ajuntament de Torrevella, i han fet una crida a la ciutadania, especialment als veïns, comerciants i polítics del consistori, per a “conjuminar-se a les reivindicacions pel bé del servici de neteja”, segons ha indicat CCOO en un comunicat.

El sindicat ha assenyalat que, en l’última reunió mantinguda amb l’empresa el 25 de juliol, la direcció “no ha tingut una actitud positiva per a desconvocar les mobilitzacions i atallar els problemes ocasionats a les persones treballadores, que es poden remuntar fins i tot a tres anys arrere”.

CCOO ha denunciat l'”incompliment repetitiu del conveni, del plec de condicions, de l’Estatut dels Treballadors, no cobrir les baixes, la falta de personal en temporada alta”, així com el “sentiment d’assetjament i maltractament, tant a la plantilla com als membres del Comitè d’empresa, entre altres incidències”, la qual cosa ha propiciat “un malestar insostenible en el personal”.

“Això posa en risc el servici normalitzat que es presta a la població torrevejense”, ha alertat. Per això, el dilluns 29 de juliol, a la porta de l’Ajuntament, traslladaran públicament estes protestes a la recerca de solucions.

ÚLTIMES NOTÍCIES