Tomé dona una llista renovada i sense Bonmatí, Paredes i Misa per als amistosos amb el Canadà

MADRID, 17 (EUROPA PRESS)

La seleccionadora nacional femenina de futbol, Montse Tomé, ha oferit una renovada llista per als amistosos de finals d’este mes d’octubre davant del Canadà i Itàlia i sense la presència d’habituals com la migcampista Aitana Bonmatí (FC Barcelona), la capitana Irene Paredes (FC Barcelona), la defensa Oihane Hernández (Reial Madrid) i la portera Misa Rodríguez (Reial Madrid).

A més, entre les principals novetats, la tècnica asturiana ha convocat la migcampista del Utah Royals Ana Tejada, i les davanteres Amaiur Sarriegi (Reial Societat) i Cristina Martín-Prieto (Benfica), a més de la portera del Sevilla Esther Sullastres i la de l’Athletic Club Adriana Nanclares.

Els partits davant del Canadà, número sis del rànquing mundial de la FIFA, i Itàlia, catorzena de la classificació, seran els primers de l’actual campiona del món després dels Jocs Olímpics de París i serviran per a començar la preparació per a l’Eurocopa de l’any que ve a Suïssa.

El duel davant del combinat nord-americà serà a casa, a l’Estadi Francisco de la Hera de la localitat extremenya d’Almendralejo el divendres 25 d’octubre a les 22.00 hores, mentre que quatre dies després visitarà (18.15) a les italianes a l’Estadi Romeo Venti de Vicenza.

–LLISTA DE LA SELECCIÓ FEMENINA.

-Porteres: Cata Coll (FC Barcelona), Adriana Nanclares (Athlètic Club) i Esther Sullastres (Sevilla).

-Defenses: Laia Aleixandri y Leila Ouahabi (Manchester City), Laia Codina (Arsenal), Olga Carmona, Shei García i María Méndez (Reial Madrid), Ona Batlle i Jana Fernández (FC Barcelona).

-Migcampistes: Tere Abelleira (Reial Madrid), Vicky López, Alexia Putellas i Patri Guijarro (FC Barcelona), Ana Tejada (Utah Royals) i Jenni Hermoso (Tigres).

-Davanteres: Mariona Caldentey (Arsenal), Alba Redondo i Athenea del Castillo (Reial Madrid), Amaiur Sarriegi (Reial Societat), Cristina Martín-Prieto (Benfica) i Lucía García (Monterrey).

ÚLTIMES NOTÍCIES