La família Royo transforma Invext en un grup empresarial

VALÈNCIA, 21 (EUROPA PRESS)

La família Royo, amb Raúl Royo i Santiago Royo al capdavant, ha reorganitzat la seua family office Invext. La patrimonial es convertix ara en grup empresarial, on, a més, tindrà cabuda el negoci immobiliari i l’aventura empresarial.

Esta transformació és fruit, en part, de la venda a Roca de la participació de Royo Group que encara posseïa la família i al mateix temps en el qual s’ha produït l’eixida de Raúl Royo de la direcció de l’empresa familiar, que ha gestionat durant els últims 30 anys, segons ha informat la companyia en un comunicat.

Esta reorganització suposa una evolució del model de negoci actual, d’acord amb el propòsit de la família empresària Royo. “Tenim com a propòsit clar el suport a l’emprenedoria i a la indústria valenciana”, han assenyalat els Royo, els qui han afegit que per a ells és “tan essencial és mantenir i desenvolupar el construït en els 50 anys de llegat que van començar els nostres pares Pascual Royo i Carmen López, amb esforç i dedicació, com poder retornar també a la societat partix de l’aconseguit en este temps”.

Invext Grup Empresarial manté l’àrea patrimonial baix el nom de Royo Legacy, i s’incorporen dos noves unitats de negoci, l’àrea immobiliària (Invext Real Estigues) i l’empresarial (Royo Ventures). Així, la part immobiliària serà gestionada per Santiago Royo, àrea que se suma a les funcions que ja desenvolupava en el negoci patrimonial.

En este sentit, l’àrea immobiliària posarà el focus inicialment en la construcció d’habitatge assequible, “amb un objectiu social de facilitar l’accés a l’habitatge”, ha assenyalat Santiago Royo.

Per la seua banda, Raúl Royo serà el responsable de Royo Ventures, nova àrea d’inversió i gestió empresarial, i treballarà en la recerca d’inversions directes en empreses, on l’aportació d’experiència en la gestió va a ser la part diferencial, i també en la inversió a través d’altres gestores de fons, on s’invertirà en projectes de diferent naturalesa.

En ambdues noves divisions, Invext Real Estigues i Royo Ventures, “plantegem un model de coinversión i col·laboratiu, on anem a buscar inversors amb un model obert on la participació en el capital d’altres famílies empresarials pot tenir cabuda”, ha assenyalat Raúl Royo.

ÚLTIMES NOTÍCIES