Detingut a Alacant un home per tràfic internacional de drogues gràcies a un gos especialitzat

ALACANT, 22 (EUROPA PRESS)

La Policia Nacional ha detingut a la ciutat d’Alacant a un home de 21 anys que transportava amb ell diversos quilograms de marihuana. La substància anava a ser treta d’Espanya per a introduir-la a Romania, país de procedència de l’ara arrestat. En concret, un gos especialitzat en detecció d’estupefaents va marcar unes borses que es trobaven en els cellers d’un autocar i propietat d’este jove.

Els agents, en col·laboració de la Policia Local d’Alacant, han realitzat diferents controls preventius per a evitar el tràfic d’estes substàncies durant el passat mes de setembre. Estes comprovacions s’han executat sobre autocars i trens, especialment sobre aquells que tenien “una destinació sensible per a este tipus de delictes”, ha informat la Prefectura en un comunicat.

El detingut no té antecedents. Se li ha imputat un delicte de tràfic de drogues i ha passat a la disposició del Jutjat d’Instrucció de Guàrdia d’Alacant.

Els agents de la Policia Nacional i de la Policia Local d’Alacant van veure que l’home portava en les seues pertinences cinc borses en que el seu interior hi havia marihuana. Es tractava de paquets envasats al buit. El gran volum que presentaven evidenciava els fets. En este moment, van procedir a la detenció del jove.

Quan es va fer una anàlisi més exhaustiva de les pertinences del detingut, es va descobrir que també portava una maquina envasadora per a crear els paquets, borses d’empaquetat i que la quantitat de substància estupefaent que portava amb si pesava 4,25 quilos.

La Policia Nacional va concloure que es tractava d’un va enviar de substàncies mitjançant un transportador, la finalitat del qual era custodiar la substància per a traure-la d’Espanya i aconseguir introduir-la en el mercat il·lícit romanès.

ÚLTIMES NOTÍCIES