Renfe incrementa per a Alacant l’oferta de trens Euromed els caps de setmana a partir del 5 de novembre

Segons l’empresa pública, els servicis de Llarga Distància compten amb una oferta per a la capital alacantina de 20.000 places setmanals

ALACANT, 22 (EUROPA PRESS)

Renfe incrementa per a Alacant l’oferta setmanal de servicis Euromed que connecten la ciutat amb València, Castelló i Catalunya. Serà a partir del 5 de novembre, tots els caps de setmana, amb dos trens més: un serà els dissabtes, amb origen Barcelona, i un altre els diumenges, que s’iniciarà a Alacant.

Així ho ha assenyalat l’empresa pública en un comunicat, en el qual ha assenyalat que es perllonga el recorregut fins a la capital alacantina de l’Euromed amb eixida des de Barcelona a les 8.15 hores i València 11.19 hores. A més, els diumenges iniciarà el recorregut a Alacant a les 12.35 hores l’Euromed amb destinació València a les 15.02 i Barcelona Sants a les 18.19.

Els servicis de Llarga Distància del Corredor Mediterrani compten amb una oferta per a la capital alacantina de 20.000 places setmanals, disposades en trens Euromed per a la relació Barcelona-Alacant i trens Intercity que enllacen Catalunya amb la Comunitat Valenciana i Regió de Múrcia.

D’altra banda, Renfe també ha recordat que trasllada temporalment la parada dels Euromed a València, per la qual cosa tots els trens d’este tipus iniciaran i finalitzaran trajecte a València Nord i no ho faran en Joaquín Sorolla com s’està realitzant actualment.

La companyia ha posat ja a la venda els bitllets fins al 14 de desembre i en dates pròximes està previst ampliar la venda fins al mes de gener.

Esta modificació provisional de la parada a València, que s’establirà des del 5 de novembre fins al 22 de desembre, es deu a una nova fase en els treballs que està realitzant Adif per a la creació del Canal d’Accés, que comporta actuacions en l’estació de Joaquín Sorolla de la capital del Turia per a l’ampliació de la capacitat de l’estació i l’increment del feix de vies, ha conclòs Renfe.

ÚLTIMES NOTÍCIES