La Generalitat reforça la promoció del turisme nàutic per la seua ‘àmplia transversalitat’ amb altres sectors

VALÈNCIA, 23 (EUROPA PRESS)

Turisme Comunitat Valenciana reforça la promoció del turisme nàutic per la seua “àmplia transversalitat” amb altres sectors amb la seua participació en la 15ª edició del saló ‘València Boat Show’, que se celebra del 23 al 27 d’octubre a La Marina de València.

Es tracta d’un esdeveniment nacional i internacional convertit en l’única gran cita de venda de vaixells nous del calendari estatal de tardor, i que presenta una nova edició més gran, més especialitzada i més internacional que mai. S’espera que este 2024 visiten el certamen 23.100 persones, segons ha indicat l’Administració autonòmica en un comunicat.

Donada la seua rellevància, la Generalitat, a través de Turisme Comunitat Valenciana, ha instal·lat un estand propi de 18 metres quadrats, amb la participació de l’agrupació de ports esportius i turístics de la Comunitat Valenciana, l’associació de clubs nàutics CV, així com amb empreses adherides al programa CreaTurisme per a mostrar les seues experiències turístiques. Un espai on també s’informa sobre l’oferta de turisme actiu a la Comunitat a través de CV Activa.

En este context, el secretari autonòmic de Turisme, José Manuel Camarero, ha destacat que el sector nàutic “ajuda perfectament a la diversificació de producte i desestacionalització” perquè la nàutica “es pot gaudir a la Comunitat Valenciana durant tot l’any”.

A més, ha ressaltat la seua “àmplia transversalitat” posat que és un segment que està “vinculat amb altres sectors”, com la gastronomia, l’esport i la indústria, entre altres. Per això, ha afirmat que des del Consell “considerem que es tracta d’un producte a potenciar, tant per la part turística com a industrial”.

La 15ª edició del saló nàutic ‘València Boat Show 2024’, que este dimecres ha obert les seues portes, compta amb tres zones diferenciades. La zona ‘Dàrsena’ que és d’accés gratuït i reunix a expositors d’escoles, clubs, federacions, roba, complements, a més d’activitats per a tots els públics com a lloguer de vaixells, restauració i un àrea especial dedicada al turisme nàutic.

La zona ‘Bocana’, un àrea dedicada a la indústria nàutica i els serveis professionals del sector, incloent ports i marines, motors, refit & repair i manteniment d’embarcacions; i la zona ‘Mar Obert’, d’exposició i venda d’embarcacions de les principals marques i drassanes del sector, l’accés del qual és de pagament o mitjançant invitació.

ÚLTIMES NOTÍCIES