Mila Ximénez acusa d’agressió a Hugo Castejón en ‘GH VIP’

Mila Ximénez piensa en abandonar la televisión

Mila Ximénez en un moment del programa | Telecinco

El joc de criats i senyors dins de la casa de ‘Gran Hermano VIP’ no està anant gens bé i els ànims, lluny de calmar-se, arriben cada volta a límits més inesperats. Hugo Castejón i Mila Ximénez compartixen condició de senyors i això fa que hagen de passar molts moments junts.

 

Esta convivència és insuportable i fa que les bronques que tenen vagen en reprimenda de la prova setmanal que han de superar junts. La situació que ha fet saltar tot pels aires ha passat quan els dos es trobaven jugant al cricket en el jardí de la casa. En aquell moment Hugo ha xutat una pilota que, per mala sort, ha anat a parar contra el peu de Mila.

 

La desorbitada reacció de Mila

Seguidament, Mila ha saltat i ha tirat el pal del joc, per a començar a dir que Hugo l’havia agredit i que no ho tornaria a permetre mai més. Per si no n’hi haguera prou, Mila ha anat a parlar amb el super per a mostrar el seu malestar i, de pas, demanar explicacions sobre esta actitud. Les xarxes s’han indignat i han acusat a la col·laboradora de ‘Sálvame’ de ser una exagerada.

 

També pots llegir…

ÚLTIMES NOTÍCIES