Afirmen que Lolita acumula una fortuna de 190 milions d'euros

La cantant està indignada a causa de la notícia publicada a 'Ninja Journalist', en què s'afirma que els assumptes financers de la seua família estan «totalment controlats»
Lolita Flores arremet contra 'Ninja Journalist' per haver publicat una notícia falsa | València Diari

 

Segons ha avançat 'La Coctelera', Lolita Flores ha esclatat contra un mitjà de comunicació per culpa de 190 milions d'euros. La cantant ha assegurat que denunciarà 'Ninja Journalist' per haver publicat una notícia falsa. Segons la revista, Lolita Flores podria tenir una quantitat de 215 milions de dòlars, cosa que equival a 190 milions d'euros. «Em sembla demencial, de denúncia, que diguen que sóc el que no sóc i que tinc el que no tinc», va expressar Lolita al seu perfil d'Instagram.

Lolita, indignada per la informació

Però la cosa no acaba ací. Segons va dir Flores, demà convocarà els mitjans per donar explicacions sobre el que s'ha publicat: «Ho faré públicament demà, en una roda de premsa, però des d'ací ja ho dic». Lolita va afirmar, indignada: «Sóc molt treballadora i visc de lloguer amb molta honra, i omplic la nevera a força de treballar i sacrificar-me. No sé d'on trauen aquestes mentides». L'actriu va fer un pas més i va voler enviar un missatge clar al mitjà que va fer pública la informació: «La denúncia vos caurà des del jutjat. Estic farta de mentides i injustícies. Així ens va, bona vesprada», va sentenciar.

Segons el mitjà, a Lolita «no li falta res»

Tal com es pot llegir a la polèmica publicació, Lolita Flores tindria unes «inversions encertades, contractes de publicitat i els seus propis negocis». Segons 'Ninja Journalist', la germana de Rosario Flores és propietària de diversos restaurants, entre altres negocis. A part de destacar la carrera professional de l'artista, motiu pel qual, segons ells, la cantant tindria aquestes xifres escandaloses, el mitjà digital s'atrevix a dir, fins i tot, que a Lolita «no li falta res». De fet, es pot llegir: «No ha fet més que augmentar el valor de la seua fortuna, així que la família Flores té els seus assumptes financers controlats».

El públic, el seu patrimoni 

Lolita ha deixat entreveure la seua humilitat moltes vegades. Ella té el seu públic i l'admira. Persones que, per a l'actriu, s'han convertit en el seu patrimoni. Aquests dies, Valladolid s'ha convertit en la seua ciutat. Allà la podran veure els seus seguidors en el paper de la protagonista Fedra, que reivindica una dona que podem trobar-nos a la vida real, perquè, segons ella, «està arran de terra».

Per a Lolita, Fedra també és algú que s'atrevix a estimar i que «quan s'estima es tira pel dret», va explicar el divendres a la roda de premsa. L'obra s'ha presentat aquest divendres 14 de desembre al Teatre Calderón de Valladolid, on es representarà durant el cap de setmana vinent.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Estes són les falles guanyadores del concurs de Teatre Faller de Torrent" "El Nadal arriba a Tavernes de la Valldigna amb nombroses novetats"