Una agència de viatges de Gandia deixa sense vacacions als seus clients i desapareix de les xarxes socials

La Generalitat Valenciana està atenent les telefonades i queixes que està rebent per part d'usuaris d'esta agència online
Portal actiu de l'agència 'Roomsday' | ValènciaDiari

 

La Generalitat Valenciana, a través de la Secretaria Autonòmica de Turisme, està atenent les telefonades i queixes que està rebent per part d'usuaris de l'agència online valenciana 'Roomsday' després de què esta haja cancel·lat les reserves turístiques que s'havien realitzat a través d'ella.

Fonts d'este departament van indicar que es té constància de les citades cancel·lacions pels usuaris que s'han posat en contacte i a través de les informacions sobre este tema. Igualment, van explicar que Turisme ha intentat contactar amb la citada agència online, però que no ha sigut possible fer-ho.

La secretaria autonòmica ha assegurat que esta empresa, amb seu en Gandia, en la comarca de la Safor de València, es troba autoritzada i inscrita en els registres autonòmics corresponents i que treballa com a operadora de turisme oficial.

L'entitat es una agència de viatges online que va ser fundada en 2013 i que està especialitzada en reserves d'hotels per a vacacions, escapades, viatges en família o de negocis. De moment, els inspectors territorials de Turisme estan atenent les consultes i queixes dels afectats per la cancel·lació de les reserves i informant-los de com poden tramitar les seues reclamacions i fer-les formals. Fins a última hora del matí d'ahir només s'havia presentat una reclamació formal per estos fets.

  

La pàgina web de 'Roomsday.com' es trobava anit oberta i activa, sense cap referència a la cancel·lació de les reserves o a algun problema relacionat amb esta decisió. Però, els comptes que esta agència tenia en les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram no es trobaven ja disponibles.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"🤖 ATENCIÓ: Este restaurant de València tindrà robots cambrers" "ATENCIÓ: Novetats importants per als qui es volen traure el carnet de conduir"