Aïllen tres classes per tres casos de coronavirus en una escola de València

La falta de professors impedix que els xiquets puguen anar a classe
Dos classes aïllades per coronavirus en València | ACN

Índex Amagar

Actualització 14/09/2020 a les 12.21 hores. Els alumnes de tres aules del col·legi Professor Ramiro Jover de València no han pogut accedir al centre per falta de professorat suficient per a impartir classe, en estar diferents professors en quarantena preventiva durant quinze dies, si bé la majoria de les PCR fets fins ara ha donat negatiu.

A les dos aules afectades la setmana passada s'ha sumat este dilluns una altra més, esta de segon curs, ja que el professor corresponent està a l'espera de la prova i està confinat, segons han indicat fonts de la direcció del centre.

En les proves que s'han fet a diferents professors, la majoria ha donat negatiu, però estan en quarantena des de la setmana passada i s'incorporaran el dilluns que ve, 21 de setembre, mentres que altres docents tenen pendent la pràctica de la PCR o el seu resultat.

Aïllen dos classes d'una escola de València per 3 positius en coronavirus

Dos aules de Primària del col·legi Professor Ramiro Jover de la ciutat de València es troben aïllades en haver-se registrat tres casos positius per Covid-19 en el centre, que ha obligat a deu professors a estar en quarantena després d'haver-se sotmés a proves PCR i també a alterar els horaris d'entrada de cada curs.

Fonts de la direcció han assenyalat a EFE que el primer cas positiu per coronavirus es va conéixer el cap de setmana passat i els dos següents, durant la primera mitat d'esta setmana, pel que es van activar tots els protocols sanitaris i este dijous es va reunir el Consell Escolar per a posar en comú totes les dades disponibles.

Una de les aules afectades per esta quarantena dels professors pertany a quint curs Primària i l'altra, a sisé. Cap dels dos grups, que alberguen a una vintena d'alumnes, ha anat este divendres al col·legi. Des de la direcció han assenyalat que estan a l'espera dels resultats de les proves PCR que s'han fet als deu professors que estan en quarantena des que es van conéixer els tres positius, algun dels que afecta també algun docent.

L'horari d'entrada d'alumnes en el col·legi s'ha vist també alterat i esta setmana s'estan duent a terme accessos graduals de cada curs a les seues aules.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Última hora: 7 dies més de confinament per a Benigànim" "URGENT: Més de 2.000 casos de Covid-19 en 193 municipis valencians en els últims 3 dies"