L'Ajuntament de València oferix a la Generalitat els espais que faça falta per a vacunar contra el Covid-19

El consistori oferix des de grans instal·lacions deportives fins a xicotets espais com a casals fallers o col·legis
València oferix els espais necessaris per a vacunar contra el Covid-19 | Salut

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha assegurat este dilluns que l'Ajuntament de la ciutat posa a la disposició de la Generalitat tots els espais que facen falta per a dur a terme la campanya de vacunació contra el Covid-19, des de grans instal·lacions deportives fins a xicotets espais com a casals fallers o col·legis, segons l'estratègia que marque la Conselleria de Sanitat Universal.

Ribó ha garantit que oferiran «el que faça falta» sense descartar cap enclavament com podrien ser Fira València o el Palau de Congressos, ha dit en ser preguntat sobre eixos punts. En tot cas, estan «a l'espera» de saber què decidirà Sanitat, si vacunar en molts i xicotets espais diversificats o aglutinar la vacunació en poques però grans instal·lacions.

El primer edil ha fet estes declaracions durant la presentació de 21 autobusos híbrids per a l'Empresa Municipal de Transport (EMT València), en ser preguntat per la disponibilitat d'espais municipals per a la vacunació. Sobre este tema, Ribó ha recordat que en el seu moment ja van oferir, al costat de les Falles, molts casals com a llocs reduïts que podien ser de classe logística.

Per ara, ha comentat l'alcalde, «el tema de la vacuna és prioritari» pel que l'Ajuntament oferirà «el que siga necessari, des de zones de joc, deportives o col·legis, si es vol diversificar molt fins als grans espais de les zones, sense descartar cap enclavament. En cada país s'ha fet d'una forma».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Com seran les pensions amb el nou complement de maternitat" "Demanen extremar precaucions per evitar estafes amb la vacunació a persones dependents"