Alacant programa dos mascletaes durant les festes nadalenques

La pirotècnica Reyes Martí serà l'encarregada del doble espectacle
Mascletà | Cedida

La Plaça dels Estels albergarà dos mascletaes durant les festes nadalenques. En concret, les cites estan programades per als dies 31 de desembre i 4 de gener, a les 14 hores. D'eixa manera ho ha anunciat el portaveu adjunt de l'Equip de Govern, Manuel Villar.

La pirotècnica Reyes Martí serà l'encarregada del doble espectacle. L'edil ha afirmat que seran totalment diferents un acte de l'altre. «La mascletà de cap d'any serà més digital, mentres que la del 4 de gener tindrà una línia clàssica i amb profusió dels aeris». A més, el començament de la mascletà de cap d'any el conformaran dotze trons d'avís, molt paregudes a les campanades de la mitjanit.

Villar ha explicat que «és una iniciativa que es pren, ateses les diferents peticions rebudes, i per a ajudar en la reactivació del comerç en estes dates nadalenques».

Pel que fa a l'espectacle programat per al 4 de gener, en particular, ha incidit en què «és dissabte i és el dia dels Carters Reals, motiu que pot suposar un notable revulsiu per al xicotet comerç».

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La fira de Nadal més dolça se celebra en Gandia" "Estes persones representaran als Reixos d'Orient en la cavalcada de València de 2020"