Els Arts de València lleva el nom de Plácido Domingo al seu Centre del Perfeccionament

La mesura s'ha adoptat este dijous
Palau de les Arts | Google Maps

La Comissió Executiva --òrgan de gestió i administració del Patronat del Palau de les Arts de València-- ha decidit canviar la denominació del Centre de Perfeccionament de la institució, que fins ara portava el nom del cantant i director Plácido Domingo.

D'eta manera, a partir d'ara, «la nova denominació de l'espai formatiu d'excel·lència internacional serà Centre de Perfeccionament Palau de les Arts», ha anunciat. La resolució s'ha adoptat en la reunió que ha mantingut este dijous la comissió en la que s'han abordat possibles accions per la situació de l'artista Plácido Domingo.

Este acte es deu després de què el cantant fera públic un comunicat en el que demana perdó a les dones que el van acusar d'assetjament sexual per «el dolor» causat i accepta «tota la responsabilitat» per les accions denunciades en els últims mesos.

S'han respectat els valors de la institució

Entre els temes que estaven sobre la taula figurava la possibilitat --reclamada per diferents col·lectius i partits polítics-- de llevar el nom de l'artista al Centre de Perfeccionament del teatre. 

La decisió, segons expliquen des de l'organisme, «ha sigut adoptada després de l'anàlisi de les informacions dels últims dies i en coherència amb els valors que sustenten una institució com el Palau de les Arts».

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Destinen 105.000 euros per al sector de cítrics de Castelló" "Primers artistes confirmats per al nou festival que se celebrarà en València"