Un col·legi infantil de la Vila Joiosa confina a una de les seues classes per un cas de coronavirus

Els companys del xiquet tindran que fer quarantena en les seues cases
Un positiu per coronavirus en un col·legi de la Marina Baixa | ACN
 

Este diumenge, 13 de setembre, el col·legi d'educació infantil 'El Colegio de Pate' de la Vila Joiosa, en la comarca de la Marina Baixa (Alacant), ha anunciat a través de la seua pàgina de Facebook que una de les seues aules ha sigut posada en quarantena després que un xiquet ha donat positiu per Covid-19.


Tal com ha explicat el diari 'Información', el menor va acudir a l'escola els dies 1 i 2 de setembre. Ara, el centre escolar ha informat que només ha sigut necessari confinar a la classe amb la que va estar en contacte el xiquet i que tornarà a obrir les seues portes el dimecres pròxim 16 de setembre.

A demés, la direcció del col·legi assegura que la resta de l'escola continuarà complint amb les mesures de seguretat adoptades. D'altra banda, el centre de la Marina Alta lamenta que «és una situació a la que ens hem d'acostumar i l'hem de tractar amb la màxima normalitat possible».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Preocupació: una professora d'Aspe es contagia per coronavirus" "Un centenar de persones celebren una festa il·legal en Pego"