Una jogueteria valenciana contractarà 500 persones este Nadal

La jogueteria té la seu en Paterna
La empresa té previst reforçar la plantilla dels seus 230 establiments | Google

La jogueteria Toy Planet, amb seu en Paterna, en la comarca de l'Horta de València, ha anunciat en un comunicat que preveu augmentar un 50% la seua plantilla durant la campanya nadalenca amb la creació de 500 llocs de treball i acabar l'any amb un increment de vendes del 2%. 

Durant el Nadal, la seua intenció és reforçar la plantilla dels seus 230 establiments i 50 magatzems repartits per tota Espanya. L'augment estimat en un 50% la plantilla suposaria uns 500 llocs nous de treball. A més, la firma valenciana també espera tancar 2019 amb un increment de vendes del 2%, a botigues constants, i del 6% tenint en compte els deu nous punts de venda oberts enguany.

Després de «dos anys d'estabilitat» en el sector, el director general, Ignacio Gaspar, ha destacat l'optimisme amb què afronten la campanya. Estes accions que contempla el seu pla estratègic passaran, principalment, per millorar els canals de venda física i online. «Un model de negoci com el nostre, amb el servici com un dels seus pilars fonamentals, no pot permetre's que l'augment de volum de negoci afecte la qualitat», ha afirmat el titular de Toy Planet.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Este videoclip filmat en València està arrasant en Youtube" "Més servicis de metro i tramvia per a la Nit de Halloween i Tots Sants"