'Lluna', la nova producció l'Escalante, estarà en el Teatre Principal fins a mitat març

L'obra teatral està pensada per a tota la família
Les entrades són a 5 euros | Unsplash | Gwen King

Planetes, estreles i galàxies gravitaran pel Teatre Principal este diumenge 21 de febrer amb Lluna, la nova producció del Teatre Escalante de la Diputació de València. El muntatge, que podrà vore's fins al 14 de març amb entrades populars a 5 euros convida al públic escolar i familiar a un viatge pel cosmos a través de la mirada inquieta d'una xiqueta disposada a emprendre una aventura vital i espacial sense límits.

Com assenyala la diputada de Teatres Glòria Tello, «el centre Teatral Escalante aposta per una producció innovadora, que de bon segur farà les delícies de xiquets de la mà de magnífics professionals. Una producció amb segell propi que convida al públic a disfrutar d’esta estimulant experiència interdisciplinària que conjumina ciència, dansa, poesia i arts visuals».

Sessions el cap de setmana dirigides a la família

'Lluna' posarà en òrbita al Principal durant més de vint dies amb este espectacle creat per la veterana i fructífera companyia valenciana L'Horta Teatre amb la dramatúrgia i direcció de Juan Pablo Mendiola. Les funcions obertes al públic general, que tradicionalment la programació de l'Escalante sempre oferix els diumenges, s'amplien ara a tot el cap de setmana.

«Lluna és un dels plats forts d'esta temporada, una proposta escènica molt potent a la que li donarem un major recorregut i visibilitat ampliant l'oferta de les seues funcions al cap de setmana». D'eixa forma, la nova creació podrà vore's també els dissabtes a les 18:00 hores, i a les habituals funcions dominicals de la vesprada se sumaran ara les matinals de les 11:30 hores.

Destinada a xiquets a partir de 7 anys, 'Lluna' mostra l'atracció inexplicable que una xica, interpretada per l'actriu Laura Valero, sent cada volta que mira el cel nocturn. L'escenografia de Los Reyes del Mambo i el dispositiu visual escènic creat per Manuel Conde, transformaran l'habitació d'esta curiosa xiqueta en espais tan singulars com un centre de comandaments de la NASA o la mateixa Via Làctia. Espais des dels que Lluna i els seus amics tractaran de desentranyar alguns dels misteris que emboliquen l'univers.

Un espectacle assequible a totes les butxaques, per a espectadors xicotets, grans i famílies senceres, amb ganes de somiar, deixar-se portar per la màgia del teatre i compartir la fascinació que oferix un univers encara per desxifrar. 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Arriba una nova remesa de vacunes Pfizer a l'aeroport de Manises" "Margarita del Val posa data a la quarta ona de coronavirus"