ÚLTIMA HORA

😷 CORONAVIRUS: Lleugera pujada de contagis i cap mort a nivell valencià

Lola Índigo guanya el premi MTV a la millor artista espanyola

El compte oficial de MTV Espanya a Twitter ha confirmat que l'artista espanyola ha sigut escollida com a millor artista de parla espanyola
Lola Índigo en una imatge promocional | Xarxes socials

 

El compte oficial de MTV Espanya en Twitter ha confirmat este diumenge que l'artista espanyola i provinent del concurs musical 'Operación triunfo', Lola Índigo, ha sigut escollida com a millor artista de parla espanyola.

 

Este fet portarà a la cantant a recollir el seu reconeixement en la gala que es celebra en Sevilla este diumenge. El premi arriba després de molts mesos de treball per part de l'artista i que vorà reconeguts els seus esforços.

 

Per la seua banda, Lola Índigo ha indicat a través de Twitter que no es podia creure la notícia i agraïa el premi a l'organització dels premis MTV i també als seus seguidors, que han fet possible que sigua reconeguda d'esta manera.

Inicis complicats dins del panorama musical

Els inicis de Lola Índigo en el món de la música no van ser fàcils, va ser una de les primeres expulsades de la seua edició de 'Operación triunfo'. Però gràcies als seus coneixements en ball i el seu carisma particular, van fer que al cap de poques setmanes de la seua expulsió emprenguera una carrera de fons. Açò va fer que en molt poc de temps es convertira en tot un referent i icona de la música en espanyol.

 

En l'actualitat, no existeix cap artista que es negue a col·laborar amb ella. De fet, artistes com Don Patricio o Juan Magan ja ho han fet. Els seus vídeos acumulen milions de reproduccions, que ja s'han convertit en veritables himnes.

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!