Mónica Oltra: «No és un any típic, pel que no serà un Nadal típic»

Ha dit que «salvar el Nadal és que tot el món estiga en la taula, encara que estiguem en taules diferents»
Mónica Oltra ho ha explicat este divendres | El Español

La vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, ha afirmat en ser preguntada sobre si este Nadal serà diferent a causa de la pandèmia que, encara que encara queda un poc més d'un mes per a eixes festes, «tot apunta al fet que sí, perquè 2020 no és un any típic, i per tant tampoc serà un Nadal típic».

Oltra ha insistit este divendres en la roda de premsa posterior al ple del Consell en l'argument que va plantejar fa unes setmanes: «Salvar el Nadal és que tot el món estiga en la taula, que no falte ningú, encara que estiguem en taules diferents».

Per a la vicepresidenta del Consell, els afectes, l'estima i tot el que en eixes dates té «una preponderància especial» respecte a altres dies de l'any es poden mantindre «uns al costat d'uns altres o a la distància, però l'important és que no falte ningú».

Per això, ha indicat que és necessari continuar demanant «responsabilitat individual i col·lectiva a tot el món», fins que es tinga una resposta en forma de vacuna o de tractaments eficaços que permeten protegir la salut i la vida de les persones.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Petrer demana drons i helicòpters per a vigilar la celebració de festes privades" "Aprovada l'Oferta de Treball Públic de 2020, amb 1.322 places"