La fira de Nadal 'Expojove' obri les seues portes en Fira València esta setmana

Tota la informació sobre la cita preferida dels més xicotets
Una edició d'Expojove | Fira València

El regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, ha anunciat que l'ecologia i el medi ambient seran els temes centrals d'una nova edició d'Expojove, una cita «torna a ser una referència per a l'oci i el turisme de la nostra ciutat». Fira València acull un any més este certamen que obrirà les seues portes el dijous 26 de desembre amb la presència del regidor i de les falleres majors de València.

Amb el lema 'Eco!', la cita d'enguany comptarà amb «tota una sèrie d'activitats dirigides principalment als més xicotets i les més xicotetes però també als seus acompanyants adults».

Quant a la inauguració d'Expojove, serà a partir de les 12 del migdia, però el dijous ja estaran les portes obertes en l'horari habitual fins al dia 4 de gener, des de les 11 del matí fins a les 8 de la vesprada. El dia 31 l'horari serà de 10 a 14 hores i el dia 1 de gener, de 16 a 21 hores.

Es pot comprar les entrades per internet. L'entrada és gratuïta per als visitants de 0 a 4 anys i persones amb discapacitat acreditada, per a la resta d'assistents les entrades oscil·len entre l'euro per a majors de 65 anys i els cinc euros de l'entrada normal, també hi ha descomptes per als dies 31 i 1, per a titulars de Carnet Jove, per a famílies nombroses i monoparentals i per a grups de més de 15 persones. A més, els grups de comissions falleres han de comunicar a JCF la sol·licitud d'accés.

Eco-Expojove | Ajuntament de València

Expojove se celebra en els pavellons 6, 7 i 8 del Fòrum Nord de Fira València, on va tornar ja en l'edició de l'any passat, per a ocupar 50.000 metres quadrats de superfície, segons ha informat el consistori en un comunicat.

Dani Miquel i els Dt. Em La meua Mo Músics iniciaran els concerts el mateix dijous i els seguiran Skargots, Trobadorets, Marcel el Marcià, Nanets Band Rock i els Pop's Corn; Pluff!, Gota a Gota, Una finestra al circ!, Fem i desfem o Charlie i la Fàbrica de Reciclatge seran algunes de les actuacions de teatre preparades, i l'etiqueta 'Eco!' acompanyarà a activitats com 'Els Recicloperats', 'El Carrofil', 'El Laberint' o 'Puck Cinema Caravana'. A més, la programació la completaran circuits d'aventura, activitats deportives i altres propostes lúdiques.

  

institucions participants

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Talls de llum a partir del diumenge en alguns municipis alacantins" "Vaga de Renfe: Totes les modificacions d’horaris per a este divendres"