Vaga de Renfe: Totes les modificacions d’horaris per a este divendres

Els servicis mínims augmentaran en hora punta, tot i que, depenent de la línia, hi ha haurà més o menys freqüència de trens
El sindicat CGT ha convocat una vaga este divendres, 20 de desembre | Renfe

Demà divendres, 20 de desembre, la Confederació General del Treball (CGT) ha convocat una vaga en Renfe, que s’allargarà entre les 0.00 i les 23.00 hores. Per esta raó, el Ministeri de Foment ha determinat els servicis mínims de caràcter obligatori per a assegurar la prestació dels servicis essencials.

Segons la Resolució de Foment, els servicis mínims essencials s'establixen en trens de Rodalia en funció dels diferents nuclis, línies i franges horàries. En el cas del territori valencià, en les hores punta —de 06.00 a 09.00, de 13.30/14.00 a 15.30/16.00 i de 18.30 a 20.30—, els servicis mínims oscil·laran entre el 50 (línies C4 i C5) i el 65.22% (línia C2). Durant les altres hores del dia, els servicis mínims estaran entre el 25 (línia C5) i el 44% (línia C2).

Línia C1: València Nord – Gandia

Línia C2: València Nord – Xàtiva – Moixent

Línia C3: València Nord – Bunyol – Utiel

Línia C4: València-Sant Isidre – Xirivella l’Alter

Línia C5: València Nord – Sagunt – Caudiel

Línia C6: València Nord – Castelló

Mesures postvenda per als usuaris d’AVE, Llarga i Mitjana distància afectats

En trens de Mitjana distància, s'establix una mitjana del 63% dels servicis habituals i, en els d'Alta Velocitat i Llarga Distància, el 90%. Respecte als trens de Mercaderies, s'establix un percentatge del 20% del servici habitual.

Aquells que circularan en el seu horari habitual es poden consultar en la Resolució de la vaga. Per contra, per als viatgers que sí que es vegen afectats, Renfe ha establit les següents mesures de postvenda:

  • Als viatgers afectats per trens suprimits se'ls oferirà, sempre que siga possible, viatjar en un altre tren en l'horari més aproximat a l'adquirit.
  • Si no desitgen fer el viatge, podran anul·lar o canviar per a una altra data el seu bitllet sense cap cost. Les operacions d'anul·lació o canvi es poden fer en tots els canals de venda de Renfe.

València Nord – Castelló – Vinaròs – Barcelona

València Nord – Albacete – Alcázar de San Juan – Ciudad Real

València Nord – Conca – Madrid

València Nord – Alacant – Múrcia – Cartagena

València Nord – Castelló – Vinaròs

València Nord – Terol – Saragossa

València Nord – Xàtiva – Alcoi

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Nadal: La plaça de l'Ajuntament de València serà per als vianants durant 9 dies" "La increïble proposta d'una empresa: faltar a la faena per tindre ressaca"