Les normes per a la cavalcada del Pregó de la Magdalena de Castelló

L'incompliment de les normes podria suposar l'expulsió de l'acte
L'actuació estrella serà la de Manu Tenorio | Facebook

Les Festes de la Magdalena de Castelló cada volta estan més pròximes. Per este motiu, l'Ajuntament de la ciutat està establint les normes que s'han de seguir durant esta festivitat i a principis d'esta setmana s'ha publicat el nou escrit que arreplega unes lleis 'obligatòries' per a la cavalcada del pròxim 14 de març, cap a les 16.00 hores.

En concret, este full normatiu està dirigit a les associacions i persones que eixiran en la desfilada. Segons informa 'Mediterráneo', és la primera volta que queda per escrit esta sèrie de normes a través de la Conselleria de Festes, que està dirigida per Pilar Escuder.

Les normes per als assistents

Entre les normes que arreplega l'escrit hi ha:

  • Prohibició de la participació de menors de 18 anys en la cavalcada
  • No està permés fumar ni beure alcohol durant la desfilada
  • No es poden portar sabates de deport, pantalons vaquers, xandalls ni ulleres de sol
  • Els hòmens hauran d'anar amb el cap tapat.
  • Les dones hauran de portar el monyo arreplegat, amb un mocador o una peça de la vestimenta tradicional.

Normativa per a les carrosses i grups de dansa

Quant a les carrosses que eixiran durant la cavalcada, des de l'Ajuntament també han posat una normativa per a elles. En concret, estes hauran d'estar «decorades i vestides dignament i les persones que estiguen damunt es vestiran i pentinaran de forma adequada». Tampoc podran portar cap classe de publicitat.

A demés, pel que fa als grups de dansa, s'explica que només es podrà ballar quan es pare el Pregó, amb la finalitat de fer la desfilada més dinàmica. I cada ball podrà durar com a màxim un minut i mig. Qualsevol persona o associació que no cumplisca amb esta normativa podrà ser expulsada del Pregó.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Talls de trànsit en València durant els dies de Falles" "Arriba la 2a edició de la carrera 'Top of the Rock' de Castelló"