Pedro Sánchez rep una forta xiulada en la desfilada militar del Dia de la Festa Nacional a Madrid

El president del Govern d'Espanya ha rebut també insults i crits per alguns dels assistents en l'arribada dels reis al passeig de la Castellana

Forta xiulada és la que ha rebut el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, que ha sigut rebut amb una sonora xiulada este dimarts a l'inici de la desfilada que se celebra al centre de Madrid pel Dia de la Festa Nacional, en el moment en què esperava l'arribada del cotxe oficial dels reis, malgrat la distància que separa el públic de les tribunes presidencials.

<

>

<

>

<

>

La millora de la situació sanitaria

Gràcies a la millora de la situació sanitària s'ha pogut recuperar este 12 d'Octubre la tradicional desfilada militar, presidida pels reis i entre un públic nombrós amb banderes d'Espanya. També han tornat els xiulits i insults al cap de l'Executiu, que van començar ja en l'època de l'expresident José Luis Rodríguez Zapatero.

L'arribada de Pedro Sánchez

El cap de l'Executiu ha arribat en el seu cotxe oficial al passeig de la Castellana a les 10:33 hores poc abans que ho feren els reis.

Quan s'ha anunciat el nom de Pedro Sánchez per megafonia com a part del grup de recepció als reis ha començat una forta xiulada. Esta esbroncada al president ha contrastat amb la rebuda oferida als monarques, que han sigut aplaudits i victorejats quan han arribat a la plaça de Lima.

<

>

La família reial

Al costat dels reis es trobava la infanta Sofia, mentre que la princesa Leonor no ha pogut viatjar a Madrid a causa de les normes sanitàries que regeixen en el col·legi de Gal·les en què estudia este curs escolar.

Tots els membres del govern

Als actes del 12 d'Octubre ha acudit tots els membres del Govern (inclosos els ministres d'Unides Podem), llevat de la ministra d'Indústria Reyes Maroto. També tots els presidents autonòmics tret els de Catalunya, País Basc, Galícia i Castella-La Manxa.

<

>

<

>
 

<

>

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un encertant a Benidorm guanya més d'1,6 milions d'euros en el sorteig de 'La Bonoloto'" "La nova llei de benestar animal elimina la llista de gossos perillosos"