Primark llança els biquinis imprescindibles per aquest estiu

Biquinis de lycra frunzida, colors vibrant, biquinis de crochet i siluetes esportives, són les tendències d'aquest estiu que ja pots trobar a Primark
A Primark es troben els biquinis imprescindibles per a aquest estiu | Primark

 

Per a l'estiu que ja s'acosta, hem de començar a omplir l'armari, ja que les botigues de baix cost ja tenen totes les novetats en biquinis i banyadors a la venda per a aquest estiu. Primark, la marca per excel·lència dels preus baixos, ha llançat uns biquinis que no han passat desapercebuts.

 

Les tendències d'aquest estiu tornen a posar de moda els colors i teixits de la dècada dels noranta: colors neó, siluetes esportives, lycra i crochet. Un bon exemple d'això és aquest biquini en color neó que es troba a Primark, que pot adquirir-se també en rosa fúcsia. El preu? Només 6 euros el top i 3,50 euros la part de baix.

 

 

Un dels biquinis més buscats és aquest disseny que es pot comprar en 3 colors diferents: roig, blau i neó. Aquest model unix les dos tendències del moment: els colors neó i la lycra frunzida. A més a més, l'opció en neó ve dissenyada en silueta esportiva, que combina a la perfecció amb el color. El conjunt el pots trobar pel preu imbatible de 13 euros.

L'últim crit en tendències és la lycra cenyida i les siluetes esportives | Primark

 

Dos tendències juntes: el color neó i la silueta esportiva | Primark

 

A qui els agraden més els teixits diferents, amb un toc hippy i artesanal, Primark ha tret una col·lecció de biquinis en teixit crochet. N'hi ha en diferents colors, un d'ells en negre com el que es veu a continuació, amb una part de baix que s'ajusta als costats i un top de triangle; el conjunt només costa 14,50 euros.

Biquini de crochet per només 14,50 euros | Primark

 

Una altra opció és agafar-se un biquini d'estil vintage, com aquest biquini de Primark amb la part de baix fins a la cintura de tons pastel amb ratlles verticals; de conjunt, un top esportiu de tall recte amb tirants fins, amb un preu total de 13 euros el conjunt. 

 
Biquini d'inspiració retro | Primark

 

Seguint amb els biquinis d'inspiració esportiva, el següent consta d'un top esportiu però amb una lleugera diferència, ja que du en preciós nus al mig que li dona un toc elegant. La part de baix a conjunt també du nusos als costats i el preu de les dos peces és de 12 euros.

Top esportiu amb un 'twist', el detall del mig | Primark

 

Primark no s'oblida dels dos colors bàsics que no podien faltar aquest estiu: el blanc i el negre. El biquini en versió negre de Primark consta d'un top de triangles amb nus al coll i amb una banda elàstica amb tons neó incrustada tant en la part de baix com en el top, amb un preu de 13 euros. El biquini de Primark en color blanc consta de ratlles blanques i amb detalls daurats decoratius; el conjunt costa 17 euros.

 

També es troben a Primark els infalibles biquinis negre i blanc | Primark

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!