La pròxima Festa del Cinema se celebrarà del 28 al 30 d'octubre

La cita vol conseguir una xifra rècord d'espectadors i superar la de l'anterior edició
La Festa del Cinema se celebrarà del 28 al 30 d'octubre | Cedida

 

Del 28 al 30 d'octubre se celebrarà la Festa del Cinema, la cita més esperada per als amants del cinema low cost. Amb entrades a 2,90€, la 17ª edició de la festa busca conseguir un rècord d'espectadors, que l'any passat va situar-se en quasi dos milions.

 

L'edició anterior va registrar el major nombre d'espectadors de la Festa del Cinema | cedida

L'edició anterior va registrar el major número d'espectadors

L'anterior edició, que va tindre lloc este juny, commemorava els deu anys del naiximent d'esta festa i va registrar el número més alt d'espectadors de la seua història amb 1.825.000 persones. Esta xifra va suposar un augment del 10% d'espectadors respecte a l'edició anterior i un creixement abismal de la primera, celebrada el 2009, que va comptar amb 342.000 assistents.

 

 

Les pel·lícules que van tindremés èxit en l'última edició van ser 'Aladdin', 'John WIck 3' i 'Rocketman', seguides per 'Pokémon: Detective Pikachu', 'Lo dejo cuando quiera' i 'Vengadores: Endgame'. La festa té l'objectiu d'establir i fomentar l'assistència al cinema com un hàbit social i culturala llarg i curt termini.

 

Seguint el procediment habitual, els espectadors s'hauran d'acreditar a través de la web oficial, a excepció del públic major de 60 anys i menor de 14, que no la necessita. La cita está organitzas des de l'Institut de Cinematografia i de les Arts Audiovisuals (ICAA), la Federació de Cinemes d'Espanya (FECE) i la Federació de Distribuïdors Cinematogràfics (Fedicine).

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!