Restringit el bany en la Malva-rosa, el Cabanyal i la Patacona per anàlisis de l'aigua "no òptimes"

Este divendres l'Ajuntament farà noves anàlisis els resultats de les quals se sabran este dissabte.
Imatge d'arxiu de la Malva-rosa | Cedida

 

L'Ajuntament de València ha restringit el bany temporalment en les platges de la Malva-rosa, el Cabanyal i la Patacona com a mesura de precaució perquè una anàlisi rutinària de l'aigua ha donat resultats "no òptims", segons ha informat el consistori.

Els resultats de l'anàlisi, efectuat per la Conselleria de Medi Ambient, "no vénen produïts per les obres de reparació que es realitzen en l'emissari de Vera" i "tot pareix indicar que ve d'algun punt de la Platja de la Patacona", ha explicat la regidora de Platges en funcions, Pilar Soriano, en un comunicat.

Funcionaris tècnics de les delegacions de Platges i del Cicle Integral de l'Aigua de l'Ajuntament de València s'han desplaçat fins a la Patacona per a comprovar i determinar quina és la causa d'estes anàlisis de la Conselleria.

De totes formes, este divendres l'Ajuntament farà noves anàlisis els resultats de les quals se sabran este dissabte. Si l'aigua torna a ser òptima, es procedirà de nou a l'obertura al bany.

"Tenim el compromís d'oferir unes platges d'excel·lència i amb una qualitat de l'aigua molt bona, per això, si les condicions no són les millors, i amb la responsabilitat com a bandera, preferim aplicar un tancament temporal al bany. Anirem informant de les successives anàlisis que anem realitzant. El bany podrà tornar a disfrutar-se quan la qualitat de l'aigua siga tan bona com sempre", ha informat Soriano.

 

També et pot interessar...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ALACANT: Consulta tots els actes de les Fogueres 2019" "Ximo Puig, president de la Generalitat Valenciana"