'El Soro' ix de l'UCI després de patir una greu sèpsia

El dijous passat se li va retirar la pròtesi biònica que portava des de 2013
'El Soro', en una imatge d'arxiu | València Diari

El matador de bous valencià, Vicente Ruiz 'El Soro', ha eixit de la Unitat de Vigilància intensiva (UCI) de l'Hospital Clínic de València on estava ingressat des de que el dijous passat se li va retirar la pròtesi biònica que portava des de 2013 i que li havia produït una greu sèpsia. Segons han informat, el torero ha experimentat una notable millora en els últims dies. 

Tal com ha informat la seua esposa, Eva Rogel, parella de 'El Soro' des de fa huit anys i amb la que va contraure matrimoni, moments abans de la intervenció quirúrgica, Vicente Ruix va abandonar este dimarts l'UCI després de superar l'estat d'extrema gravetat que li mantenia en Intensius.

Ja en abril de 2018, 'El Soro' va patir un infart de miocardi mentres que rebia un homenatge en Roquetas de Mar (Almeria) i, després d'este episodi, se li va col·locar un estent en l'artèria coronària i pren medicació específica.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Suspenen la celebració de l'any nou xinés en Elx per la crisi del coronavirus" "Vídeos: Protestes en València pels retards i les cancel·lacions dels trens de Rodalia"