Les veïnes de València ja tenen camisetes per als seus fans

Una parella que està sense treball a causa del coronavirus ha homenatjat a les dos valencianes
Les camisetes de les veïnes de València estan triomfant | Youtube

A principis de l'any 2000, Isabel i Vicenta, dos veïnes de València van botar a la fama arran d'una emissió d'un reportatge en el programa 'Callejeros' de Mediaset en el que eixia a la llum les 125 denúncies interposades entre les dos dones que s'acusaven d'amenaces de mort i llançament d'excrements i orina.

Este conflicte veïnal es va fer viral i hui dia tot el món continua recordant esta surrealista història. En les imàtgens emeses per Mediaset, Isabel es veia obligada a eixir de la seua casa amb una bossa de plàstic al cap, a conseqüència de les agressions de la seua veïna.

Vint anys després, la història d'estes dos dones valencianes seguix molt present. Juanma i José, dos seguidors de les dos veïnes han fundat una empresa de roba anomenada Truco o TratoCamisetas després de quedar-se sense faena a causa del coronavirus. Estos dos xics han fet que aquella història protagonitze algunes de les seues primeres creacions de moda.

L'èxit de les veïnes valencianes

A les peces que han dissenyat per enaltir la figura d'estes dos dones tan populars han optat per dos hits de la seua història. El primer, les bosses de fem blaves i taronges que usava Isabel per a protegir-se de la seua veïna Vicenta perquè, presumptament, esta li llançava orina i productes químics.

El segon, una frase èpica i malsonant que suposadament també li deia la segona a la primera: «Me dice: «Puta, puta puta. Sin ser nada de eso yo». Estos dos models de camisetes son dos ingredients que estampats en les citades peces estan donant bons resultats a la companyia.
 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Gandia aprova els dies festius locals del 2021" "Atenció: Més de 4.000 nous contagis per coronavirus en Espanya"