Els xiquets seran els encarregats de donar la benvinguda als Reis d'Orient en Almàssera

L'Ajuntament ha organitzat l'Escola d'Hivern, a on assajaran un ball per a rebre als Reis
Els més menuts podran donar la benvinguda als Reis d'Orient | Ajuntament d'Almàssera

Els xiquets d'Almàssera, en la comarca de l'Horta Nord (València), podran ser els encarregats de rebre als Reis d'Orient en la cavalcada d'enguany i ho faran ballant. L'Escola d'Hivern organitzada per l'Ajuntament de la localitat ha preparat diferents activitats durant les vacacions de Nadal dels més menuts, a on també prepararan les coreografies que interpretaran el dia 5 de gener.

 

Qui es pot apuntar?

Poden participar xiquets d'entre 3 i 14 anys (1r d'Infantil - 2n d'ESO), que faran una coreografia per grups, basada en el món animal, i una altra grupal, que interpretaran durant tota la cavalcada. No és necessari estar empadronat en el municipi. L'Escola s'ha organitzat durant huit dies: 23, 24, 26, 27, 30 i 31 de desembre, 2, 3 i 5 de gener —este últim és quan se celebrarà la cavalcada de Reis—. D'altra banda, l'horari de les activitats és de 9 a 13.30 hores, tot i que els més matiners poden deixar als xiquets a les huit del matí.

 

Activitats especials de Nadal

A més de preparar i assajar els diferents balls, l'Escola ha organitzat activitats especials per a les vacacions nadalenques, com una festa temàtica per a tots els participants el 23 de desembre, una festa de cap d'any el 30 de desembre i la cavalcada del 5 de gener, a on els xiquets interpretaran les coreografies assajades i formaran part de la comitiva dels Reis d'Orients.

 

A on es poden apuntar?

Els menuts es poden apuntar en la Biblioteca Municipal d'Almàssera fins al pròxim 12 de desembre en horari de 8 a 14 hores i de 17 a 20 hores. També està disponible al web municipal el full d'inscripció, que s'haurà de presentar en la Biblioteca, juntament amb el DNI dels pares, tutors o les persones autoritzades a arreplegar als menuts, la còpia de la targeta SIP del xiquet i el justificant de pagament.

 

Quant val?

El preu de l'Escola és de només 16 euros, és a dir, 2 euros al dia, i també hi ha servici de menjador fins a les 15 hores per un preu total de 40 euros, de manera que la inscripció a este servici no es pot fer per dies. A més, aquells interessats en rebre ajudes socials poden sol·licitar cita en el Departament de Servicis Socials de l'Ajuntament per a saber si poden ser beneficiaris.

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!