Burger King deixarà de distribuir joguets de plàstic en el menú infantil

McDonald's oferirà la possibilitat de substituir el joguet per una bossa de plàstic o un llibre
Imatge d'arxiu d'un restaurant Burger King | Cedida

 

Seguint l'estratègia dels seus competidors, Burger King deixarà de distribuir els joguets de plàstic amb els menús infantils. De moment, esta mesura s'aplicarà només en els restaurants del Regne Unit i es preveu que, d'eixa manera, s'estalvien fins a 320 tones de plàstic d'un sol ús.

 

Tot va començar amb una petició a Change.org de dos germanes de 7 i 9 anys, Ella i Catlin McEwan, que van demanar a Burger King i McDonald's que retiraren els joguets de plàstic per a contribuir a la preservació del medi ambient. «Ens va entristir vore com el plàstic posava en perill la vida salvatge i contaminació l'oceà, i volem canviar això», asseguren les germanes.

 

«Ens agrada anar al Burger King i al McDonald's, però els xiquets només juguen amb els joguets de plàstic que els donen durant uns minuts, abans de tirar-les i que facen mal als animals i contaminen els oceans», argumenten les menudes en la petició, que ja porta més de 550.000 firmes.

 

 

La cadena de menjar ràpid Burger King ha reaccionat a la petició posant en marxa una campanya per a que la gent torne els joguets antics i, d'eixa manera, es reduïsquen els residus de plàstic.

 

 

Per la seua part, McDonald's va anunciar que a partir de l'octubre, en els restaurants del Regne Unit, els clients tindran la possibilitat de canviar el joguet del Happy Meal per una bossa de fruita o un llibre. Per desgràcia, en eixe cas, alguns usuaris han informat en les xarxes socials que la fruita i el llibre venen embolicats en una bossa de plàstic.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!