Sanitat advertix de roses de dacsa comercialitzades en el territori valenci脿

Els productes afectats s贸n procedents de Regne Unit
Segons ha informat l'Aesan en la seua p脿gina web, el producte s'ha distribu茂t en el territori valenci脿, i en concret en la prov铆ncia d'Alacant. | Cedida

 

L'Ag猫ncia Espanyola de Seguretat Aliment脿ria i Nutrici贸 (Aesan) ha activat una alerta de seguretat aliment脿ria despr茅s de detectar la comercialitzaci贸, dins del territori valenci脿, de roses de dacsa procedents de Regne Unit amb pres猫ncia de llet no declarada en l'etiquetatge dins del territori valenci脿.

A trav茅s de la Xarxa d'Alerta Aliment脿ria Europea (RASFF), i despr茅s d'una notificaci贸 d'alerta traslladada per les Autoritats Sanit脿ries de Regne Unit, l'Aesan ha advertit que les roses de dacsa de la marca 'The Big Night in' contenen llet no declarada en l'etiquetatge. Segons ha informat l'organisme en la seua p脿gina web, el producte s'ha distribu茂t en el territori valenci脿, i en concret en la prov铆ncia d'Alacant.

Els productes afectats distribu茂ts en Espanya s贸n dos: les roses de la marca 'The Big Night in' que es venen amb el nom de 'Sweet and Salted popcorn', 250 grams de pes, amb data de consum preferent entre el 23/08/2019 i el 23/02/2020; i les roses de la mateixa marca comercialitzades com 'Cinema Sweet Popcorn', tamb茅 de 250 grams de pes i amb data de consum preferent entre el 23/08/2019 i el 23/02/2020.

El producte afectat | Google

 

Com a mesura de precauci贸, en un comunicat el Ministeri de Sanitat recomana als consumidors al路l猫rgics o intolerants a la llet o els seus components, que s'abstinguen de consumir el producte. A pesar de tot, el consum d'este producte no comporta cap risc per a la resta de consumidors.

S'ha procedit a informar d'estos fets a les autoritats competents de les comunitats aut貌nomes a trav茅s de la Xarxa d'Alerta Aliment脿ria nacional (Sistema Coordinat d'Intercanvi R脿pid d'Informaci贸 - SCIRI).

Tamb茅 pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"鉂楌煋 ALERTA M脪BIL: La famosa aplicaci贸 que podria haver-te piratejat el tel猫fon" "馃毃鈿燗LERTA SANIT脌RIA C. VALENCIANA: Diversos malalts en consumir tonyina d'este s煤per"