Com trobar les gasolineres més barates prop de tu?

Amb este comparador que actualitza el preu a temps real de les estacions de servei més pròximes a l'usuari

Segur que hauràs notat que el preu de la gasolina del teu cotxe o qualsevol altre dels teus vehicles ha pujat des de juny. L'import de la gasolina està en les seues màximes des d'octubre de 2014 amb un encariment de més d'un 14% en el qual va de 2021.


Google Maps permet trobar les gasolineres més barates prop de la ubicació dels usuaris amb una de les seues últimes actualitzacions per a resoldre este problema.


Troba les gasolineres més barates amb Google Maps

 

Google Maps és capaç d'informar-nos on hi ha gasolineres 'low cost'. La funció del comparador de Google amb xifres actualitzades al moment sobre les estacions de servei que hi ha per tot el territori nacional està "una mica amagada". Per a activar-ho, segueix els següents passos detingudament:


 Obri Google Maps.


 Marca el lloc on t'agradaria saber on està gasolinera més barata. Pot ser de la teua zona més pròxima o el lloc on vages a anar.


 En la part superior de la interfície, escriu "gasolinera".


 A continuació, Google Maps mostrarà en la localització que hàgem seleccionat totes les gasolineres que hi ha, amb el preu mínim per litre de gasolina.


 En prémer sobre una d'elles, ens mostra la informació detallada de la gasolinera en qüestió com el número de telèfon, les puntuacions d'altres usuaris, la direcció de l'establiment i el preu dels combustibles com a Gasoil, Sense Plom 95, Sense Plom 98, etc.


 En la part inferior de la pantalla, cerca l'opció "Veure llista" i prem ací. Ara la informació que véiem en el mapa es mostrarà en forma de llistat amb tots els preus i la localització. Fins i tot si t'interessa repostar en una gasolinera en concret, Google Maps t'ho posa fàcil indicant-te el camí sol prement en "Com arribar".

Estacions elèctriques en Google Maps

 

Google Maps també té una funció per a trobar punts de recàrrega pròxims per a vehicles elèctrics.
Per a això només cal escriure "estacions de càrrega" en la barra de cerca. Instantàniament eixiran totes les direccions disponibles voltant nostra en el mapa.

Quan seleccionem una d'elles, s'obrirà un menú en la part inferior on veurem: quants punts de recàrrega hi ha, quins tipus de càrrega ofereix i a quina potència, i si estan disponibles en aqueix moment o no.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"OCU informa que les cremes solars retirades als EUA no es comercialitzen a Espanya" "Ja no fan falta els humans per obrir un supermercat"